Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Aλόη

Φυτικό κολλαγόνο με Βιταμίνες




Έχουν γίνει άπειρες επιστημονικές μελέτες με επίσημα εντυπωσιακά στοιχεία για την θεραπευτική και καλλυντική δύναμη της αλόης. Έχουμε ακούσει πολλά και όλοι γνωρίζουμε για αυτήν.

Η αλόη ενεργοποιεί το κολλαγόνο της επιδερμίδας. Πολλές γυναίκες, σε όλες τις ηλικίες, εμπιστεύονται την ομορφιά τους αποκλειστικά και μόνο σε αυτήν. Δεν την εγκαταλείπουν ποτέ! Και υπάρχει μια πολύ λογική εξήγηση σε αυτό. Η αλόη αυξάνει και συντηρεί το κολλαγόνο. Με αυτό το δεδομένο χρησιμοποιείται πολλές φορές από τους δημιουργούς καλλυντικών και φροντίδας ως βάση αντί του κεριού. Εφαρμόζεται ελεύθερα ή σε συνδυασμό, σε πρόσωπο, μαλλιά, χέρια, πόδια, σώμα. Mετατρέπει το δέρμα σε αλαβάστρινο με την χρόνια και συστηματική χρήση, ενώ δίνει λάμψη και ενυδάτωση μοναδική.

Πρόκειται για ένα φυσικό τζελ επανορθωτικό σε βλάβες από καψίματα αλλά και ερεθισμούς. Φοριέται ως καλλυντικό, αλλά και πάνω από τα καλλυντικά ως ενισχυτικός μανδύας στην δράση τους. Φοριέται ως βάση ή ως σέρουμ. Φοριέται όπως εσύ θέλεις και σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες σου.

Ένα άλλο εξαιρετικό επίτευγμα της αλόης είναι ότι σβήνει τις κηλίδες προσώπου και χεριών. Αν την χρησιμοποιείς σταθερά και με επιμονή διαγράφει οποιαδήποτε κηλίδα. Η αλόη απλώνεται ακόμη και μετεγχειρητικά, μετά από σύσταση γιατρού, για το κλείσιμο τραυμάτων. (ποτέ όμως σε φρέσκο τραύμα). Αναδομεί και συντηρεί το δέρμα στην νεότητα του. Αποκαθιστά βλάβες μετά από την έκθεση μας, στην ηλιακή ακτινοβολία. Έχει εξαιρετικά αποτελέσματα στην ακμή.

Βιταμίνες που περιέχει: Αποτελεί μια σημαντική πηγή βιταμινών, ειδικά τις A, C, E. Οι τρεις βασικές βιταμίνες διατήρησης της νεότητας τις οποίες και περιέχουν όλα τα καλλυντικά αξιώσεων. H βιταμίνη A (ρετινόλη) έχει αναπλαστικές ιδιότητες στα κύτταρα και χρησιμοποιείται ευρέως στην κοσμητολογία ως αντιρυτιδικό συστατικό. H Bιταμίνη C έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες βοηθώντας στο σχηματισμό του κολλαγόνου του δέρματος και στη διατήρηση της υγείας του. H Bιταμίνη E, με τις αντιοξειδωτικές και αναπλαστικές της ιδιότητες, προστατεύει το δέρμα, προλαμβάνοντας τις βλάβες της κυτταρικής μεμβράνης. Είναι επίσης πλούσια πηγή μεταλλικών στοιχείων: π.χ. σιδήρου, χρωμίου, μαγγανίου, φωσφόρου, καλίου, ψευδαργύρου και ενζύμων. Όλα αυτά, έχουν εξαιρετικές θεραπευτικές ιδιότητες για το δέρμα και τους ιστούς. 

Πηγή: mystikaomorfias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου